Over swOwl...whooshhh

swOwl is geïnspireerd door de sterke natuur. Met de huidige verzadigde maatschappij is het zicht op hoe we met de natuur omgaan vervaagd. Als mens leven we ervoor dat alles aangeboden wordt wat ons hart begeerd, liefst zo makkelijk mogelijk, ongeacht of dat gunstig is voor de natuur en toekomst. Het is swOwl's missie om de natuur een steuntje in de rug te geven, door het oude van de natuur te combineren met het handige, complete van nu. 

 

Alle onderstaande diensten die we aanbieden, draagt swOwl als bedrijf bij aan de natuur. Door middel van bewuste keuzes in vervoer, correspondentie, online & overheadkosten  houden we het milieu in 'vogelview' op scherp.

Wat betekend die naam, swOwl

De naam swOwl is een afkorting voor 'swimming Owl'. De oprichter van de swOwl site heeft in de naam haar hart en passies gecombineerd. Ze houdt van outdoor activiteiten en het liefst wat met water te doen heeft. Haar hart klopt als een echte uil, want de natuur zit in haar familienaam, de achternaam Uil, waar ze trots op is als een koning.

- men kent een vogel aan zijn veren -


Wat wij doen

Onder het motto 'ieder mens is veelzijdig' deelt swOwl graag haar expertises en passies. Via deze website bieden wij service aan op verschillende gebieden en deze mogen ook gemixt worden  tijdens de werkzaamheden. Hier rechts staan de mogelijkheden onder elkaar  weergegeven.

 

Ook volgen we groene en duurzame nieuwtjes uit de wereld die we delen op deze pagina. (zie onderaan bij Wereldonderhoud & Go Upgrade Natuur).  

Wie is de persoon achter swOwl

That's me, Sophie! Enthousiast, Coffee & Teatime lover, Doorzetter, Creatief met woorden, structurerend, open minded, knaller/vlammer maar tegelijkertijd rust in de tent als het nodig is op dat moment.

 

Ervaring

swOwl heeft ervaring in creatieve tot zakelijke events, duurzaam ondernemen, horeca manager & is sinds 2013 barista. 

Daarnaast wordt de passie vervuld met een onafhankelijke deeltijd studie Fytotherapie (kruidengeneeskunde), voor een gezonde natuur & plantenkennis.

 

Afspraak maken over mogelijkheden of informatie nodig? Je kan altijd even contact opnemen via mail of whatsapp door te klikken op 1 van deze twee buttons.

Even behoefte aan een frisse wind of sparpartner in je bedrijf voor een dag of langer. Wat duurzame tips of het papierwerk op orde krijgen?

Klik op Bedrijfsbooster voor meer informatie.

Om je bedrijf te verduurzamen zijn wat handelingen nodig?  Nodig swOwl een dagje uit en ze kan je op weg helpen. Klik op Duurzaam Creatieve Concepten voor meer informatie.

Koffieeee, lekker! Mooie barista koffie waar je wilt? Klik rechts op de foto Barista voor meer informatie

 

De smaak (als team) zelf te pakken maar nog tips nodig? Klik-klik-klik--> :)

Je eigen event, maar toch een grote onderneming.  Een extra hand nodig bij de organisatie of op de dag zelf ? Klik rechts op de Event Coördinator foto voor meer informatie.

Je koffie of restaurant laten testen door een barista en sterrenkok? Dat doen we heel graag. Klik rechts op de Mystery Couple foto voor meer informatie.


Om op de hoogte te blijven van de goede natuurlijke nieuwttjes in de wereld, zoekt swOwl met je mee. 

 

Klik op Wereldonderhoud links om te kijken wat er voor gaafs tussen staat.

Kleine tips en trucs om de natuur beetje bij beetje te helpen. Hier staan leuke weetjes en handige 'to do's'. 

 

Klik op Go Upgrade Nature en kijk of het je nog kan verrassen. 

We vertellen je graag waar je in ieder geval een goed koffietje kan drinken als wij er geproefd hebben. Volg de nieuwtjes bij Koffie Bombarie

Terug naar de startpagina?

Deze Boomhut-knop staat overal